Beltéri ajtó bemutatóterem:
1196 Budapest Ady Endre u. 77.

+36 30 593 9016


Kiemelt ajánlataink
  • Dekor ajtók raktárról
    bruttó 39.500 Ft -tól!
  • CPL ajtók raktárról
    bruttó 52.400 Ft - tól!
Értesülj róluk elsőként
facebook oldalunkon!

Ajtócsere szállítással, garanciával!

A megvásárolt nyílászáró, beltéri vagy bejárati ajtó beépítését, de még szállítását is érdemes szakemberre bíznia! Túl a fárasztó és szervezést igénylő feladatokon, a szakszerűtlen szállítás, tárolás vagy beépítés a termékre vállalt garancia elvesztését is eredményezheti!

Cégünk a megvásárolt ajtót vagy ablakot egyeztetett időpontban, szakszerűen a helyszínre szállítja és beépíti, a beépítésre vállalt külön garancia mellett!

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás

Nyílászáró vásárlást megelőzően sok szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy ön a megfelelő beltéri ajtót, bejárati ajtót vagy ablakot választhassa.

Különösen igaz ez az utólag szerelhető kivitelű termékek esetében, ahol elengedhetetlen a helyszín teljes körű előzetes ismerete. Ezeknél a nyílászáróknál a precíz helyszíni felmérés a záloga annak, hogy a kész szerkezetet a legkisebb idő és energiaráfordítással lehessen beépíteni, a lehető legkevesebb bontással.

Kollégáink a későbbi beépítés vagy csere helyszínén - meghallgatva elképzeléseit és igényeit ? rögzítik a szükséges paramétereket, ami alapján később Ön a legmegfelelőbb ajtót vagy nyílászárót választhatja ki bemutatótermünkben.

Ajtó beépítés

Az utólag szerelhető tokos ajtók vagy a homlokzati nyílászárók beépítése precíz előzetes felmérés után nem ördöngösség. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy ha már időt pénzt és energiát nem sajnálva új ajtó vagy ablak vásárlása illetve azok cseréje mellett döntött, érdemes a befejezést is szakemberre bízni.

Kollégáink jó néhány beltéri ajtó és ablak beépítését követően szerezték meg az a rutint, amire Önnek egyhamar nem is lesz szüksége.

A kibontott termékek elszállítása illetve a helyszín helyreállítása szintén olyan feladatok amelyek ha velünk építteti be nyílászáróit, lekerülhetnek a válláról. Úgy gondoljuk, hogy a legtöbb örömét úgy leli új ajtóiban vagy ablakaiban, ha cégünk teljes körű szolgáltatásait igénybe veszi.

Ajtó szállítás

Ha megoldott a felmérés és beépítés kérdése, a szakszerű szállítás - amely nem ritkán a termékre vonatkozó garancia feltétele is egyben - gyakran nehezen megszervezhető feladat. Amennyiben segítségre van szüksége, megvásárolt nyílászáróit kedvező áron, előre egyeztetett időpontban az Ön által megadott címre szállítjuk!

 © 2021 ajtonet.hu - Unikon Ajtó Kft. Wpv