Beltéri ajtó bemutatóterem:
1196 Budapest Ady Endre u. 77.

+36 30 593 9016


Kiemelt ajánlataink
  • Dekor ajtók raktárról
    bruttó 54.900 Ft -tól!
  • CPL ajtók raktárról
    bruttó 74.900 Ft - tól!
Értesülj róluk elsőként
facebook oldalunkon!

Egy beltéri ajtótól mindenki mást vár...

Határolja, de ugyanakkor nyissa is meg a teret... Szűrje meg vagy épp teljesen zárja ki a hangot... Álljon ellen a fürdőszoba párájának... Gátolja a kíváncsi tekinteteket, de közben engedje át a fényt, így téve barátságosabbá otthonunkat... És akkor még csak a beltéri ajtó lehetséges funkcióiról beszéltünk.

 

Milyen lehet egy belső ajtó?

A beltéri ajtó lehet szabvány vagy egyedi méretű, hogy ne kelljen átalakítani a falnyílásokat. Kivitelét tekintve lehet festett vagy laminált, készülhet teli vagy üvegezett változatban, műanyagból vagy fából, de lehet akár üvegajtó is. A lényeg, hogy miközben a belső ajtó elválasztja egymástól és egyúttal össze is köti a helyiségeket, harmonikusan beleilleszkedjen otthonunk enteriőrjébe.

 

Az utólag beépíthető beltéri ajtó...

Napjainkban egyre ritkább az olyan eset, amikor a kívánt belső ajtó beépítéséhez a falazat megbontása, kőműves munka is szükséges lehet. Általánosságban véve az utólag beépíthető beltéri ajtók egyre elterjedtebbek, hiszen ezekkel könnyebb és gyorsabb dolgozni, nem kell falat bontani az ajtócsere során, és nem keletkezik kosz, törmelék sem. Kisebb lakásokba helytakarékossági okokból gyakran választanak tolóajtót, aminek beépítése már kicsit bonyolultabb, hiszen sínes vagy sínes-görgős rendszert igényel a működtetése.

 

Belső ajtó olcsón, gyorsan?

Aki ajtót keres, és kiválasztotta a számára megfelelő típust, az általában szeretné minél gyorsabban és minél jobb áron megkapni azt. És persze az sem árt, ha a megvásárolt beltéri ajtó szakszerű beépítése is megtörténik a házhoz szállításkor, nem kell hozzá külön szakembert keresnie.

Cégünk pontosan a fenti igények szem előtt tartásával állította össze beltéri ajtó választékát. Mi mindenre gondoltunk, hogy Önnek csak választania kelljen! Egyedi méret, különleges design vagy speciális igénybevétel, teljes körű lebonyolítással?

Ajtóink és szolgáltatásaink között biztosan megtalálja a megfelelő megoldást és ehhez több mint tíz éves tapasztalatunkat bocsájtjuk rendelkezésére!

 

Beltéri ajtók az igényeire szabva...

A beltéri ajtó vásárlás előtt állók igényei mára már elmondhatjuk, hogy túlmutatnak az ajtó funkcióján. Nem elég, hogy működjön tökéletesen a beltéri ajtó, de simuljon bele a lakás belső képébe, harmonizáljon a színekkel, idomuljon a rendelkezésére álló térhez és igazodjon a?falnyílások méretéhez.

Dekorfóliás beltéri ajtók

Olcsó beltéri ajtó, rövid szállítási határidővel? Dekorfóliás beltéri ajtóink népszerűségüket kedvező árának, az aktuális belsőépítészeti trendekhez igazodó színeinek, valamint a folyamatos belföldi raktárkészletnek köszönheti. Egyedi dizájnkivitelben is napok alatt átvehető!

CPL - laminált beltéri ajtók

CPL - laminált beltéri ajtót közel 40 féle karcálló felületből és gyakorlatilag végtelen számú dizájnvariációból választhat. Ha egyedi méret, oldalvilágító, tolóajtó, speciális műszaki tartalom az igény, mindenképpen ez az ajtó a megfelelő választás!

Festett beltéri ajtók

Festett felületű ajtóink maradéktalanul igazodnak otthona színvilágához, nincs szüksége kompromisszumokra. Egyedi méret, RAL skála szerinti színek visszafogott dizájnválasztékkal. Festett ajtóink színt visznek otthonába!

Tömör fa beltéri ajtók

A fa mint tradicionális alapanyag sosem mehet ki a divatból. Fa ajtóinkat egyedi méretben, utólag beépíthető tokkal, natúr vagy lazúrozott kivitelben is megvásárolhatja! Fa beltéri ajtóinkat a természetes anyagok kedvelőinek ajánljuk!

Amennyiben természetes és elegáns bejárati ajtót keres, az szintén megtalálhatja kínálatunkban, több típusban is.

 

 

Mit jelent a szabvány méret beltéri ajtók esetében?

Belső ajtók esetében a szabvány méret elsősorban a kész falnyílás méretére vonatkozik, amelyek hazánkban a Magyar Szabvány szerint a következők:

Rendelési méret

Falnyílás méret (szélesség/magasság cm-ben)

75x210-es ajtó

75 (74-78) / 210 (209-213)

90x210-es ajtó

90 (88-93) / 210 (209-213)

100x210-es ajtó

100 (99-103) / 210 (209-213)

150x210-es ajtó (kétszárnyú!)

150 (147-153) / 210 (209-213)

 

 

Mit jelent az egyedi méret beltéri ajtók esetében?

Egyedi méretű gyakorlatilag minden olyan falnyílás, ami a fenti táblázat szerinti mérethatárokba nem fér bele. Amennyiben a falnyílás szélessége vagy magassága jelentősen eltér a Magyar Szabványtól és az utólagos alakításra nincsen lehetőség, szabvány méretű ajtó nem jöhet szóba. Ilyen falnyílásokba egyedi méretű beltéri ajtót kell vásárolnia!

Sajnos nem mindegyik beltéri ajtótípusunk gyártható egyedi méretű falnyílásokhoz. Dekorfóliás beltéri ajtóink csak szabvány szerinti méretben, míg CPL ajtóink,festett és tömör fa ajtóink, egyedi méretben is megrendelhetőek!© 2022 ajtonet.hu - Unikon Ajtó Kft. Wpv